CZ

Vánoční nákupy zákazníků Elektrárny Opatovice a Pražské teplárenské ve znamení E-commerce Holding

Dvě z největších teplárenských společností v ČR, Elektrárny Opatovice (EOP) a Pražská teplárenská , zahajují spolupráci s E-Commerce Holding, trojkou na trhu české e-commerce. V rámci programu Vaše odměna za věrnost všichni odběratelé obdrží šekovou knížku se slevami ve výši až 20% do všech e-shopů z portfolia E-commerce Holding. Do akce jsou zapojeny e-shopy jako Proděti.cz, CZC.cz, Vivantis nebo Sporty.cz a Snowboards.cz.

Na všech téměř 250 000  zákazníků Pražské teplárenské a EOP tak čeká „šeková knížka“ se zajímavými slevami, které mohou v rámci předvánočních nákupů využít od konce října až do 20. 12.  2015.

Martin Sýkora, manažer vztahů s veřejností Elektrárny Opatovice k mimořádné nabídce říká: „Rádi bychom touto formou poděkovali všem našim odběratelům za dlouhodobou věrnost. Jen díky jim můžeme soustavu zásobování teplem postupně obnovovat a zkvalitňovat dodávky tepla. Věřím, že tyto zvýhodněné nákupy pomohou při výběru vánočních dárků a nejen jich.“

Cílem nového Věrnostního programu je několikrát ročně nabídnout všem odběratelům zajímavé nákupy za speciálních podmínek, které byly vytvořeny právě pro ně. „Našich zákazníků si velmi vážíme. Uvědomujeme si, že i díky nim jsou Elektrárny Opatovice ekonomicky stabilní, ekologicky provozující a sociálně smýšlející společností. Proto vznikla platforma na bázi věrnostního programu, která má za cíl odměnit několikrát ročně všechny odběratele EOP a to bez rozdílu jejich velikosti,“ doplňuje Martin Sýkora.

Pro členství ve Věrnostního programu EOP se stačí zaregistrovat na webu www.eop.cz/vernost . Účast je zcela zdarma. Akce je platná na všech e-shopech E-commerce Holding i na již zlevněné zboží. Všichni registrovaní odběratelé mohou čekat zajímavé nabídky zhruba 4x ročně.

Jan Jírovec, výkonný ředitel E-commerce Holding ke spolupráci říká: „ Jako společnost se chceme dále rozšiřovat nejen o specializované e-shopy, ale také o nové funkcionality. Partnerství s programem Vaše Odměna za věrnost velmi dobře zapadá do tohoto konceptu. Nejen že propojí současné portfolio, ale zároveň přinese zákazníkům benefity z naší velikosti. Věříme, že Vánoční nákupy ve znamení ECH jsou ta správná volba.“

Slevy z šekové knížky mohou zákazníci uplatnit při nákupu dětského zboží Proděti.cz či u tuzemské dvojky v elektronice, CZC.cz. Akce se týká i lifestylového gigantu Vivantis pod který patří prozdravi.cz a sk, krasa.cz, hodinky.cz, sperky.cz, vivantis.cz nebo také jedničky ve sportovním zboží Sporty.cz a Snowboards.cz.

Vyhledat

najděte vše, co Vás zajímá …

využijte jeden ze způsobů níže …

Na Hřebenech II 1718/8